ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το… πάρτι συνεχίζεται! Η Περιφέρεια Αττικής χάρισε 900.000 ευρώ στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Τη «χρηματοδότηση» με το ποσό των 900.000 ευρώ της ΚΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΠΑ:

Η πλειοψηφία της «διορισμένης» Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής «χαρίζει» στην ΚΑΕ ΑΕΚ 899.248 € με την υπ’ αριθμ. 1897/2021 Απόφασή της (ΑΔΑ:9ΒΒΚ7Λ7-ΛΩ0), μέσα από διαδικασία χρηματοδότησης συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ), για το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, το οποίο της έχει παραχωρηθεί για δέκα χρόνια.

Φαίνεται πως έτσι για την Περιφερειακή Αρχή πιάνουν τόπο τα χρήματα του φορολογούμενου λαού…

Και αυτή υπόθεση οδηγεί τους εργαζόμενους εύκολα να καταλάβουν ότι η ανάπτυξη που εννοούν κυβέρνηση και Περιφερειακή Αρχή αφορά τους επιχειρηματικούς ομίλους,  να καταλάβουν για ποιους έχουν λεφτά, ποιες ανάγκες ιεραρχούν, ποιες διαδικασίες ακολουθούν και πόσο «σέβονται» τα θεσμοθετημένα όργανα…

Το επόμενο βήμα είναι να κατανοηθεί ότι στα αποκαΐδια της αντιλαϊκής πολιτικής κάθε κυβέρνησης και κάθε Περιφερειακής Αρχής, οι επόμενες χτίζουν τα δικά τους βήματα… και το «βαρέλι δεν έχει πάτο»…, έως ότου οι εργαζόμενοι χειραφετηθούν και κρίνουν με τα δικά τους μέτρα και τις δικές τους πραγματικές, σύγχρονες ανάγκες.

To Top