Το πέμπτο ματς σε 18 μέρες, η διαχείριση της κούρασης και οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Ο Άρης έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμαστεί για τον αγώνα (2/2, 19:30) με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και να «μετρήσει» τις αντοχές των ποδοσφαιριστών του έπειτα από εξαιρετικά επίπονο πρόγραμμα αγώνων. Είναι χαρακτηριστικό ότι αύριο οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν το πέμπτο τους ματς τις τελευταίες 18 μέρες, γεγονός που απαιτεί ειδική διαχείριση, σ’ ένα ντέρμπι υψηλών απαιτήσεων.

Όλα δείχνουν ότι ο Φακούντο Μπερτόγλιο δεν θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι και με βάση αυτήν την απώλεια, ο Άκης Μάντζιος καταλήγει στις σκέψεις του σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση, γενικώς όμως ο Άκης Μάντζιος δεν προσανατολίζεται σε σχήμα πολλών αλλαγών.

Με πρόβλημα επέστρεψαν και οι Σιαμπάνης και Γκάνεα από το Αγρίνιο. Σε ότι αφορά τον Ρουμάνο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κρίνεται και απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μια ακόμη σημαντική παράμετρος έχει να κάνει με τέσσερις παίκτες, οι οποίοι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (σε διάστημα 11 ημερών) απέναντι σε Λαμία και Παναιτωλικό παίζουν non stop. Πρόκειται για τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Λούκας Σάσα, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Φαμπιάνο, οι οποίοι όμως δεν προβλέπεται να πάρουν ανάσες.

Σάσα και Ματίγια είναι ένα δίδυμο που δεν χαλάει με τον Εντιαγέ πιο προωθημένο. Ερωτηματικά υπάρχουν κυρίως για τη μεσοεπιθετική γραμμή και ειδικότερα για τους ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν στα επιθετικά άκρα δίπλα στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

 

 

To Top