ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πήραν απόφαση στη Δράμα και μιλούν για τη “μάχη” της… 2ης θέσης

Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής της Δόξας Δράμας μίλησε για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου μετά την νίκη της ομάδας του επί του Νέστου Χρυσούπολης. Είναι φανερό ότι στη Δράμα το πήραν απόφαση και μιλούν απλά για τη “μάχη” της 2ης θέσης, μια και ο Άρης είναι με το ένα πόδι στην Football League.

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο η κάθε ομάδα το ήθελε για τους δικούς της λόγους. Φάνηκε ότι το θέλαμε πιο πολύ, ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς και το σκορ μας αδικεί, αφού έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, είχαμε ευκαιρίες, ενώ δεν μας δόθηκαν και δύο πέναλτι. Δεν μένουμε σε αυτά, όμως, κάναμε μια καλή αρχή με τον νέο τεχνικό προκειμένου η Δόξα να δείξει στη συνέχεια την αγωνιστική της αξία», επισήμανε ο Γαϊδαρτζής στο “Metrosport” ενώ μίλησε και για τον νέο τεχνικό Κώστα Βασιλακάκη: «Έφερε νέα αύρα στα αποδυτήρια, ενώ βοήθησε και η διακοπή προκειμένου να μας μάθει, να περάσει τη φιλοσοφία του και να μας τονώσει την ψυχολογία. Η νίκη είναι ένας καλός οιωνός για τα επόμενα παιχνίδια».

 

Σχολιάζοντας τη μάχη της 2ης θέσης μετά και τη χθεσινή νίκη ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής επισήμανε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και όλα τα παιδιά είμαστε έτοιμα. Θέλουμε να πάρουμε έξι βαθμούς σε αυτή τη δυάδα αγώνων με Νέστο και Δόξα. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα κερδίζοντας τον Νέστο και πλέον είμαστε από πάνω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πρέπει, όμως, να δείχνουμε την ίδια καλή εικόνα σε κάθε ματς. Μόνο έτσι θα βγούμε 2οι», υπογράμμισε, ενώ δεν ήθελε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για τα επεισόδια: «Όποιος ήταν στο ματς και είδε κατάλαβε. Δεν θέλω να ασχοληθώ και να σχολιάσω γιατί θα πω βαριά πράγματα».

 

To Top