Το πήρε απόφαση και φουλάρει και για Ντεστ η Γιουνάιτεντ!

Ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ φουλάρει για την απόκτηση του Σερτζίνιο Ντεστ από την Μπαρτσελόνα.

Έτοιμη να εκμεταλλευθεί την ανάγκη της Μπαρτσελόνα να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Σερτζίνιο Ντεστ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά την απόκτηση των Άντονι και Ντουμπράβκα (θα ανακοινωθεί την Τετάρτη) κάνει την ύστατη προσπάθεια να αποκτήσει και τον πρώην μπακ του Άγιαξ.

Ο 21χρονος Αμερικανός, παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε πέρυσι αντί 20 εκατ. ευρώ και μέσα από τα χέρια της Μπάγερν Μονάχου, δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι και μάλιστα η Μπάρτσα θέλει να αδειάσει το μισθολόγιό της από την παρουσία του συμβολαίου του νεαρού αμυντικού.

Εκεί μπαίνει στην υπόθεση η Γιουνάιτεντ, που τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να ικανοποιήσει την επιθυμία του Έρικ Τεν Χαγκ για ένα δεξί μπακ, αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Νταλό, με τον Γουάν-Μπισάκα να μην υπολογίζεται.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τον «Telegraph», αυτή η κίνηση θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς ο Μπισάκα είναι πιθανό να πάει στη Γουέστ Χαμ ή την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Μπαρτσελόνα θα ήθελε ή 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του ή αντάλλαγμα τον Ντιόγκο Νταλό, που δεν φαίνεται όμως να το συζητά η Γιουνάιτεντ.

To Top