ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “παίρνει πάνω του” ο Παπαδόπουλος για την άνοδο του Άρη

Ενεργό ρόλο στον Κώστα Παπαδόπουλο, τον πρώην ισχυρό άνδρα του Πιερικού, δίνει η οικογένεια Καλαϊτζίδη. Συγκεκριμένα αποφάσισε να του αναθέσει τον πλέον καθοριστικό ρόλο για τον Άρη της «επόμενης μέρας», ώστε να πάρει… πάνω του όλες τις διοικητικές εξελίξεις και να καταφέρει αυτό που δεν έγινε εδώ και 2,5 μήνες. Την άνοδο του Άρη, μετά την αγωνιστική αποτυχία της περασμένης περιόδου.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν στην Αλκμήνης, υπήρξε πολύωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άλεξ Κάλας. Ο τελευταίος διεμήνυσε στον Κώστα Παπαδόπουλο, ότι αναλαμβάνει όλα τα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τα διοικητικά της νέας ΠΑΕ, που πρόκειται να συσταθεί, εφόσον επισημοποιηθεί η επιστροφή του Άρη στις επαγγελματικές κατηγορίες, με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Και όχι μόνο αυτό. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, πάρθηκε η απόφαση, να «μετακομίσει» ο Παπαδόπουλος στην Αθήνα, ώστε να φωνάξει παρών ο Άρης στις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Στόχος να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αναφορικά με την πιθανή ή μη, διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ.

Το αν θα τα καταφέρει ή όχι, δίνοντας τέλος στην αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών θα φανεί στην πράξη, μια και πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή.

To Top