Παγοδρόμιο τέλος στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Παγοδρόμιο τέλος στο χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”! Όσοι φίλοι του Άρη πρόλαβαν πέρυσι να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους πάνω στον πάγο θα πρέπει να αισθάνονται… τυχεροί, αφού φέτος δεν θα λειτουργήσει το παγοδρόμιο στην οδό Αλκμήνης, όπως προβλέπονταν βάσει της συμφωνίας που είχε υπογραφεί  μεταξύ της εταιρίας που ανέλαβε την κατασκευή του και τον Ερασιτέχνη.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι – όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται από πλευράς του κ. Αγραφιώτη, που είχε αναλάβει την τοποθέτησή του στο χώρο κάτω από τη θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης” – παρ΄ ότι έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για ν΄ αδειοδοτηθεί και να λειτουργήσει κανονικά, εντούτοιε, αυτές συνάντησαν νομικά εμπόδια και έτσι δεν μπορεί να εκδοθεί άδεια.

Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν θα λειτουργήσει φέτος παγοδρόμιο – το οποίο σημειωτέον θ΄ ανοίξει τις πόρτες του στην περιοχή του εμπορικού κέντρου Mediterranian Cosmos στο σημείο του NorthPark Indoor SkatePark – με την ονομασία “Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης” και πλέον είναι στο χέρι των ανθρώπων του Άρη το πώς θα εκμεταλλευτούν εκείνο το σημείο, που ανήκει στο σύλλογο και μπορεί να του αποφέρει έσοδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τότε πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, είχε δώσει τα χέρια με τον κ. Αγραφιώτη, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία που ισχύει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου του 2017 (μπορείτε να τη βρείτε εδώ).

Αυτό σημαίνει είτε ότι οι δύο πλευρές θα την διακόψουν, εφόσον πλέον δεν υφίσταται ‘Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης: 100 χρόνια Α.Σ. ΑΡΗΣ” είτε θα παραμείνει σε ισχύ, αλλά θα δημιουργηθεί νέος χώρος προς εκμετάλλευση από την εταιρία του κ. Αγραφιώτη (για παράδειγμα γήπεδο μπιτς βόλεϊ ή τένις).

Ως προς την ονομασία – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της πλευράς του κ. Αγραφιώτη – το παγοδρόμιο θα φέρει από εδώ και στο εξής την ονομασία “Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης” και όχι “Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης: 100 χρόνια Α.Σ. Άρης” από την στιγμή που αυτό δεν θα λειτουργεί στον χώρο του “Κλ. Βικελίδης”, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

To Top