ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το παιχνίδι της υπομονής είναι ο μοναδικός δρόμος για τον Άρη και στην υπόθεση Βεζένκοφ

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα ήθελε πίσω τον Σάσα Βεζένκοφ, έστω και ως δανεικό για έναν χρόνο από την Μπαρτσελόνα. Είναι επίσης δεδομένο ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν μπορεί να κάνει τίποτα πέρα από το να περιμένει την ομάδα και τον παίκτη.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί πως όλα εξαρτώνται προς το παρόν από τον παίκτη. Αν ο Βεζένκοφ κρίνει ότι δεν θέλει να είναι 12ος στην Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να πει στην ομάδα της Καταλονίας ότι θέλει να πάει και να παίξει κάπου αλλού. Ενδεχομένως και οι μπλαουγκράνα να έχουν σκέψεις να τον δώσουν δανεικό για έναν χρόνο, γιατί είναι βέβαιο ότι ο χρόνος του την προσεχή σεζόν θα είναι μειωμένος.

Ο ρόλος του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι σημαντικός στην συγκεκριμένη υπόθεση, αν και είναι γνώστης για το ενδιαφέρον του Άρη να αποκτήσει τον Βεζένκοφ δανεικό, αν και εφόσον. Δεν πρόκειται ποτέ να πει ο Έλληνας τεχνικός πού θα δοθεί δανεικός ο Βεζένκοφ.

Επίσης, ακόμα και στο σενάριο που αποφασιστεί ο δανεισμός του 21χρονου φόργουορντ, οι κίτρινοι μπορεί να έχουν αρκετές πιθανότητες και λόγω της προτίμησης του παίκτη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Μπαρτσελόνα και φυσικά από το ποσό που θα δώσει η ενδιαφερόμενη ομάδα για να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη.

Δεν είναι εύκολη η υπόθεση, δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί και αξίζει ο Άρης να προσπαθήσει να φέρει πίσω τον Βεζένκοφ ως Έλληνα, σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες ποιοτικοί διαθέσιμοι στην αγορά.

To Top