ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το παιχνίδι της υπομονής με Καββαδά και Μπόγρη

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κεμ Μπιρτς θα δρομολογήσει σύντομα εξελίξεις και στην υπόθεση του Βασίλη Καββαδά και της αποχώρησής του ή όχι από τους ερυθρόλευκους, κάτι που άμεσα αφορά τον Άρη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αναζητήσει τρίτο σέντερ από την ελληνική αγορά, για να έχει πλήρη την φροντ λάιν του ενόψει των +65 αγώνων που αναμένεται να δώσει η ομάδα του την προσεχή χρονιά.

Ποια είναι τα δεδομένα και που κολλάει ο Άρης; Ο Καββαδάς έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους άλλον έναν χρόνο, με αποδοχές 250.000 ευρώ. Είναι παίκτης που δεν ταιριάζει στο πλάνο του Σφαιρόπουλου, διότι έχει ήδη δύο δυναμικούς σέντερ (Μπιρτς, Γιανγκ) και συν τοις άλλοις ο Έλληνας τεχνικός δεν πιστεύει πολύ στον Καββαδά. Αυτό, όμως, δεν φέρνει τον διεθνή σέντερ εκτός Ολυμπιακού, διότι για να αποδεσμευθεί θα πρέπει να βρεθεί άλλος παίκτης (Μπόγρης, Βιουγιούκας) και να συμφωνήσει να πάρει αποζημίωση.

Οι κίτρινοι δεν έχουν παρά να περιμένουν και το θετικό είναι ότι έχουν την διάθεση να το κάνουν. Οι στόχοι τους (στο αρχικό πλάνο) είναι συγκεκριμένοι για την θέση του δεύτερου σέντερ: Καββαδάς ή Μπόγρης. Αμφότεροι είναι ενημερωμένοι για το ενδιαφέρον του Άρη.

Από εδώ και πέρα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι και θα γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

To Top