Η Κανταρά θα παίξει στον Άρη, είτε εύκολα είτε δύσκολα…

Το θέμα της Γωγώς Κανταρά απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Άρη, όμως, υπάρχει η αισιοδοξία ότι, είτε εύκολα είτε δύσκολα, η νεαρή αθλήτρια θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους αντίστοιχους του Ηρακλή και προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή» τομή. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι εύκολες, αφού, όπως ισχυρίζονται οι “κίτρινοι”, αρχικά οι «κυανόλευκοι» απέφευγαν την οποιαδήποτε επαφή, προσπαθώντας να τρενάρουν το θέμα και να ταλαιπωρήσουν την αθλήτρια και τον Άρη.

Στα αξιοσημείωτα, πάντως, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι άνθρωποι του «Γηραιού», λίγο πριν το φινάλε της περσινής χρονιάς, ισχυρίζονταν ότι θ΄ άφηναν ελεύθερη την Κανταρά να πάει σε ομάδα της αρεσκείας της, σε περίπτωση που ο Ηρακλής δεν ανέβαινε στην Α1.

Παρ΄ ότι, όμως, η άνοδος για τον σύλλογο δεν ήρθε, οι «κυανόλευκοι» δεν έκαναν πράξη τα λεγόμενά τους.

Από την πλευρά τους, οι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες, που απαιτούνται, για να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ και αισιοδοξούν ότι η ταλαντούχα αθλήτρια θα καταλήξει σύντομα στις «κίτρινες», ενισχύοντας την προσπάθειά τους φέτος.

To Top