ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παλεύει ο Λιβάι, φαβορί για δεξιά ο Τάνκοβιτς κόντρα στον Άρη

Το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θέλει να δώσει άλλο ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο διεθνής εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε τον σοβαρό τραυματισμό στον Βόλο, και παρότι όλα έδειχναν πως θα χάσει το επόμενο ματς με τους κιτρινόμαυρους, εκείνος κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο.

Ο Γκαρσία από την Πέμπτη αισθανόταν καλύτερα και, όπως έλεγε στους ανθρώπους της αθηναϊκής ομάδας, θα ήθελε να δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση της Παρασκευής. Και αυτό έγινε.

Ωστόσο, απέφυγε τις προσωπικές επαφές ή να κάνει κάποια εναέρια μονομαχία με τους συμπαίκτες του στα Σπάτα. Ο Αργύρης Γιαννίκης θα δει και σήμερα την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις, για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή θα τον ξεκινήσει κιόλας απέναντι στον Άρη.

Στο μυαλό του, βέβαια, βρίσκεται η επιλογή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός ακραίος είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, αν και σε κάποια από τις δοκιμές του έβαλε στα δεξιά τον Αραούχο και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

 

To Top