ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πανόραμα του Κυπέλλου: Πέντε ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση

Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα, Παναθηναϊκός και ΑΕΛ προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Κυπέλλου, όπου βρίσκονται ήδη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Πλατανιάς, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος.

Στον 2ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση και έκανε το 3/3 με εκτός έδρας νίκη επί του Αιγινιακού (5-0), ενώ Απόλλων Καλαμαριάς και Λεβαδειακός θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση το απόγευμα της Πέμπτης (17.15).

 Στον 4ο όμιλο, τα Τρίκαλα έφτασαν τους 5 πόντους χάρη στην εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα (0-0) και την άφησαν εκτός διοργάνωσης. Θα ακολουθήσουν στη φάση των «16» του Κυπέλλου τον Ατρόμητο, ο οποίος τελείωσε με 7 πόντους.

Στον 5ο όμιλο, ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος με 7 βαθμούς, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Περιβόλια, και ο Αστέρας Τρίπολης δεύτερος με 6 βαθμούς, καθώς πήρε «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό (3-0).

Στον 8ο όμιλο, μετά τις ισοπαλίες στα ματς Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός (1-1) και Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ (0-0), οι δύο σύλλογοι της Super League εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16», με πρώτο τον Παναθηναϊκό (7 βαθμοί).

To Top