ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Το παν είναι να παραμείνει το τμήμα ζωντανό»

Δύσκολες ώρες περνάει το ιστορικό τμήμα βόλεϊ του Άρη, το οποίο δεν γνωρίζει καλά-καλά αν θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague, αφού κυριολεκτικά βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί.

Οι άνθρωποι, που είναι κοντά στο τμήμα και το στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν χρήματα και να γίνουν κάποια πράγματα που επείγουν, όμως, το γεγονός ότι ο Ερασιτέχης ξεκαθάρισε πως δεν έχει τη δυνατότητα να το στηρίξει – είναι ήδη μείον – δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά τους.

Αυτό διαφάνηκε και στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του “Κλεάνθης Βικελίδης” – απ΄ όπου και η αποκλειστική φώτο – , όπου τονίστηκε πολλάκις ότι “το παν είναι να παραμείνει το τμήμα ζωντανό!”.

Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει να μπουν σύντομα στα ταμεία του τμήματος χρήματα από χορηγούς, με τον χρόνο να μην είναι με το μέρος των “κίτρινων”.

Ας μην ξεχνάμε ότι και στο αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί η ομάδα να ξεκίνησε προετοιμασία, αλλά όλοι είναι στον… αέρα από την στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα για να δοθούν προκαταβολές και να υπογραφούν τα συμβόλαια.

To Top