ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το παρασκήνιο από τις… κοινές φωτογραφίες Τσίπρα-Γκιρτζίκη! (photos)

Παρά τα όσα γράφτηκαν για τη χειραψία του με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης σε συνέντευξή του ευχαρίστησε τον πρώτο για την παρουσία του στο ματς της Εθνικής με την Τουρκία, στην Πόλη.

Μάλιστα υπάρχει και… παρασκήνιο πίσω από τις κοινές φωτογραφίες Τσίπρα και Γκιρτζίκη!

Μιλώντας στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε σήμερα:

«Πολύς λόγος έγινε γι’ αυτό. Ο κ. Τσίπρας μάς τίμησε με την παρουσία του, είχαμε εγκάρδια συζήτηση την ώρα του αγώνα, ενδιαφέρθηκε για την ομάδα και δέχτηκε την πρότασή μου  με τη λήξη του αγώνα, να κατέβει στα αποδυτήρια, όπου ευχήθηκε  στην αποστολή καλή συνέχεια.

Ο κ. Τσίπρας ήταν άψογος απέναντι σ’ εμένα και στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας και οφείλω να τον ευχαριστήσω δημόσια γι’ αυτό. Τα παιδιά πήραν κουράγιο από τη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό».

Την ίδια ώρα υπάρχουν οι κοινές φωτογραφίες. Σύμφωνα με το thrakisports:

“στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Γκιρτζίκης προσέγγισε τον Τσίπρα, που άλλωστε καθόταν τέσσερις θέσεις αριστερά του. Μεταξύ σοβαρού και αστείου τέθηκε το ζήτημα του… σούσουρου που είχε αρχίσει να γίνεται στην Ελλάδα, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να δικαιολογείται ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «σνομπάρει» τον πρόεδρο της ΕΠΟ και μάλιστα μέσα στην Τουρκία.

Όπως δικαιολογήθηκε ο Τσίπρας στον Γκιρτζίκη (ναι, πηγές αναφέρουν ότι έγινε και αυτό!), ήταν τόσο θολωμένος την στιγμή της εισόδου στο στάδιο και με τόσα χέρια να προτάσσονται μπροστά του για χειραψίες, που δεν συνειδητοποιούσε ποιους είχε μπροστά του και βλέποντας ότι πλησίαζε στην θέση που προορίζονταν για αυτό, το επίσπευσε χωρίς να αντιληφθεί τα παρεπόμενα αυτής του της κίνησης.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του ίδιου του Τσίπρα, ο Έλληνας πρωθυπουργός βγήκε φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, που εξαρχής ως καλός οικοδεσπότης είχε σπεύσει με μια θερμότατη χειραψία να χαιρετήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην συνέχεια, λέγεται ότι ήταν και ιδέα του Γκιρτζίκη να πάει ο Τσίπρας μαζί με τον Νταβούτογλου στα ελληνικά αποδυτήρια, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν υπήρχε αρχικά στο πρόγραμμα.

Ο Γκιρτζίκης έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις ώστε να αναμείνουν οι παίκτες τον Πρωθυπουργό πριν αρχίσουν να κάνουν μπάνιο, αλλά και για να δεχθεί κάτι τέτοιο ο νέος ομοσπονδιακός Μίχαελ Σκίμπε, που δεν αρέσκεται να έχει πολύ κόσμο στα αποδυτήρια (ή ακόμα και στις πτήσεις, για αυτό και πέταξε άλλωστε τους δημοσιογράφους εκτός των τσάρτερ)”.

To Top