ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το παρασκήνιο της απόκτησης Ντραγκίσεβιτς: Η αλλαγή ατζέντη, η επιθυμία για συνεργασία και η άφιξη στην Θεσσαλονίκη

Μέσα από μια… περιπετειώδη διαπραγμάτευση που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και αλλαγή ατζέντη, ο Άρης και ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς συμφώνησαν προφορικά για να συνεργαστούν έως το τέλος της χρονιάς και στην διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση, ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε ο 30χρονος Σέρβος φόργουορντ να βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ντραγκίσεβιτς – γνώριζε για το ενδιαφέρον του Άρη από το πρωί της Κυριακής – αποφάσισε να εκπροσωπηθεί από άλλο ατζέντη, επέλεξε τον (πρώην παίκτη του Αμαρουσίου) Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και παρά την συγκεκριμένη απόφαση, η επιθυμία του παίκτη και του Άρη για συνεργασία δεν διαφοροποιήθηκε και προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Χθες οι δύο πλευρές αντάλλαξαν συμβόλαια, έχοντας συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο και στα χρήματα και στον τρόπο καταβολής και στα πριμ και λογικά σήμερα θα υπάρξει και η επισημοποίηση της συνεργασίας τους έως το τέλος της περιοδου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε ο παίκτης να είναι το συντομότερο δυνατόν στην Θεσσαλονίκη και κάτι τέτοιο λογικά θα συμβεί, παρότι ο Ντραγκίσεβιτς θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα οδικώς από το Βελιγράδι για μόνιμη εγκατάσταση. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξει και η ώρα προπόνησης της ομάδας, να μεταφερθεί λίγο πιο αργά, ώστε να είναι παρών και ο Σέρβος.

To Top