Το παρασκήνιο της συμφωνίας Άρη – Μιλίνκοβιτς! Ο απαιτητικός Ηλιάδης, η απάντηση από τα Σκόπια και η… κόντρα με τον Κέστνερ!

Το παρασκήνιο της συμφωνίας του Άρη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς αποκάλυψε ο Σέρβος τεχνικός στα σερβικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας λεπτομέρειες της κουβέντας που είχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη την περασμένη Κυριακή.

Ο νέος τεχνικός των κίτρινων σε δηλώσεις του στην “Novosti” ρωτήθηκε για την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη και απάντησε πως

“ο πρόεδρος του Άρη είχε ενδιαφέρον για όλα, ακόμα και για το σύστημα που θα παίζουμε, κάτι απόλυτα κατανοητό. Μιλήσαμε στα αγγλικά, μου άρεσε που ήταν άριστος γνώστης της γλώσσας, αλλά δεν του άρεσε το γεγονός ότι δεν είχα δουλέψει ποτέ στο εξωτερικό και αναρωτήθηκε γιατί δεν το είχα κάνει και είχα ως επιλογή την Κίνα.

Τα λεπτά περνούσαν και ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να μου αναλύσει όλη την κατάσταση: ‘Ο Γερμανός προπονητής με τον οποίο μίλησα για τρεις ώρες, με περιμένει στην Θεσσαλονίκη’, θέλοντας να μου πει ότι δεν ήμουν ο μόνος υποψήφιος” και συνέχισε:

“Φεύγοντας μου από το Βελιγράδι τηλεφώνησε από τα Σκόπια και μου είπε ότι ήμασταν πιο κοντά σε σχέση με τον Γερμανό τεχνικό και μου είπε: “Δεν θα σε χρησιμοποιήσω, να το ξέρεις… Απλά πρέπει να μιλήσω και με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου”. Φαινόταν να είναι 50-50, αλλά στη μία το βράδυ μου τηλεφώνησε ο μάνατζερ Πάνος (Δαδάλας) και μου είπε ότι όλα τελείωσαν και πως έγιναν αποδεκτεί όλοι οι όροι, υπήρχε συμφωνία”.

 

To Top