ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… παρελθόν του Άρη με τον Αυλωνίτη – Πότε είχε απασχολήσει ξανά ο Έλληνας στόπερ

Ο Τάσος Αυλωνίτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Στουρμ Γκρατς και βρίσκεται στην λίστα του Άρη για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, όμως, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν τους “κιτρινόμαυρους”, δίχως ποτέ όμως να σμίξουν οι δρόμοι τους.

Η πρώτη φορά ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν κι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη παίξει ένα εξάμηνο ως δανεικός στην Στουρμ Γκρατς την προηγούμενη σεζόν, με πολύ καλή παρουσία. Η περίπτωσή του, όμως, δεν προχώρησε διότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Αυτός ήταν ο λόγος που τότε δεν κατάφερε να πάρει κάποια μεταγραφή. Aφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την Χαρτς στην Σκωτία.

Η δεύτερη φορά που το όνομά του ενεπλάκη με τον Άρη, ήταν τον Απρίλιο του 2018, καθώς θα αποτελούσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο θα αποχωρούσε μετά από παρουσία ενός χρόνου.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Άρης είχε διαψεύσει τότε τα δημοσιεύματα και έτσι ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην Στουρμ Γκρατς για την δεύτερη θητεία του, η οποία ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

 

To Top