ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παράταση στην αγωνία… Το πειθαρχικό όργανο δεν όρισε ακόμη τις ενστάσεις Άρη και ΟΦΗ για την Λαμία

Οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ στην υπόθεση Ντουρμισάι δεν ενημερώθηκαν ούτε την Τρίτη (07/03) σχετικά με την εκδίκαση των καταγγελιών.

Την ενημέρωση ότι οι καταγγελίες των ΠΑΕ Άρη και ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα Λαμία – Σπάρτη θα εκδικάζονταν την Πέμπτη (09/03) είχαν οι νομικοί των εμπλεκόμενων ομάδων.

Ωστόσο, έως και την Τρίτη (07/03) το απόγευμα δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Stoiximan.gr Football League.

Τόσο η πλευρά της Λαμίας, όσο και αυτή των Άρη, ΟΦΗ έχουν κάνει γνωστό ότι επιθυμούν την εκδίκαση το συντομότερο δυνατό, αλλά σχεδόν 20 ημέρες μετά τις καταγγελίες – ενστάσεις, δικάσιμος δεν έχει οριστεί. Πλέον οι νομικοί εκπρόσωποι των ΠΑΕ πιθανολογούν ότι ο αθλητικός δικαστής θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα, όπως αναφέρει το FL News.

Σημειώνεται ότι σε ανάλογη υπόθεση αντικανονικής συμμετοχής πέρυσι, το ματς Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης διεξήχθη στις 28 Μαρτίου και δικάσιμος είχε οριστεί για τις 7 Απριλίου. Έπειτα από μία αναβολή, ο αθλητικός δικαστής την εκδίκασε στις 14/04.

To Top