Το Περιστέρι έκλεισε τους ξένους του με τον Άλεν

Την απόκτηση του Τζεφ Άλεν, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Ισραήλ, ανακοίνωσε το Περιστέρι, κλείνοντας έτσι τις θέσεις των ξένων στο ρόστερ του.

Μετά τους Γκρέι, Σίρκο, Χάροου, Κλαρκ και Κέσαρ το Περιστέρι συμπλήρωσε τις θέσεις των έξι ξένων του με την απόκτηση του Τζεφ Άλεν ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στη Χάποελ Αφιουλά. Στο Ισραήλ ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο 18,4 πόντους, 10,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1,4 τάπες και 2,6 κλεψίματα.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση: «O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Τζεφ Άλεν (31χρ., 2,01μ.)

Ο 31χρονος δυναμικός σέντερ/φόργουορντ υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο ενός έτους και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Basket League μετά από πολυετή παρουσία στο Ισραήλ.

Με την απόκτηση του ολοκληρώνονται οι προσθήκες των ξένων στο φετινό ρόστερ μιας και οι έξι θέσεις καλύφθηκαν από τους Κέιντρεν (ΚίΚι) Κλαρκ, Ιγκόρ Κέσαρ, Ράιαν Χάροου, Χένρικ Σίρκο, Στίβεν Γκρέι και Τζεφ Άλεν».

To Top