Το’ πε και το… κάνει ο Κατσαβάκης! Το βάρος στη φυσική κατάσταση της ομάδας

Αυτό που είπε, αυτό κάνει ο Μάκης Κατσαβάκης. Η απειρία οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα στην έλλειψη καλής τακτικής, όμως αυτή καλύπτεται με τρέξιμο και δύναμη. Εκεί ακριβώς έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος των προπονήσεων ο Έλληνας τεχνικός.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Άρης σαν ομάδα θα στηριχθεί φέτος σε νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως έχουν ελάχιστες ή και καθόλου παραστάσεις από την Σουπερλίγκα. Η όποια έλλειψη τακτικής και τεχνικής σε ομαδικό επίπεδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο καλύπτεται με τρέξιμο και δύναμη. Ο Κατσαβάκης έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος των προπονήσεων στην φυσική κατάσταση, θέλοντας να έχει η ομάδα του παίκτες “καμικάζι”, που θα μπορούν με τα φυσικά τους προσόντα να καλύπτουν τις όποιες άλλες αδυναμίες βγάλουν μέσα στο γήπεδο.

Είναι ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του, άλλωστε ένα στοιχείο για να βγει στον αγωνιστικό χώρο το τρέξιμο και η δύναμη είναι η διάθεση και το πάθος. Αυτό υπάρχει άπλετο από όσα φαίνονται στις πρώτες προπονήσεις…

 

To Top