ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πιθανότερο: Άρης-ΠΑΟΚ και η ρεβάνς με ΑΕΚ με κόσμο στις κερκίδες!

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας έλαβε χώρα η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου και του εκτελεστικού διευθυντή του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θέτοντας επί τάπητος την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Οπως προέκυψε από τα όσα διέρρευσαν, η κυβέρνηση είναι θετική στο ενδεχόμενο να γίνουν οι επόμενοι αγώνες με κόσμο στις κερκίδες, αλλά υπάρχει και προέκταση στο συγκεκριμένο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς κόσμο η πρεμιέρα των πλέι οφ και η 2η αγωνιστική, με τον κόσμο να παίρνει θέση στο γήπεδο από την 3η αγωνιστική, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και με συγκεκριμένο αριθμό θεατών.

Βάσει προγράμματος, ο Άρης μετά το ματς με τον ΟΦΗ δίνει δυο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας: με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Όλα δείχνουν ότι στον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ της 3ης αγωνιστικής θα έχει ένα ποσοστό φιλάθλων (20%) ανάλογα με την χωρητικότητα των γηπέδων, όπως και για την 4η αγωνιστική με την επιστροφή του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και στην ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει στα τέλη του Ιουλίου.

Η επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου Χαριλάου είναι 22.800 κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που επικυρωθεί από την κυβέρνηση και την υγειονομική επιτροπή το 20%, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας 4.560 φιλάθλων.

 

To Top