ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τετ α τετ Καμπερίδη με Μπράουν και όχι μόνο…

Παράλληλα με το θέμα των μετοχών και των διοικητικών εξελίξεων του Άρη, στην κιτρινόμαυρη ατζέντα βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κεν Μπράουν.

Όπως σημειώσαμε χθες μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθούν οι επικεφαλής της ΚΑΕ Άρης με τον Κεν Μπράουν, με απώτερο στόχο την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα υπάρξει μια πρώτη συνάντηση στην Αθήνα ανάμεσα στον Σάββα Καμπερίδη και τον Αμερικανό, ο οποίος είναι ανοιχτός στο να παραμείνει στον Άρη.

Ο προπονητής του Άρη προγραμμάτισε μια σειρά συναντήσεων στην Αθήνα καθώς θέλει να συζητήσει από κοντά συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο του. Πρόκειται περισσότερο για Έλληνες παίκτες καθώς σε ότι αφορά τους ξένους, αυτή τη στιγμή τα πάντα βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ο Κεν Μπράουν ήδη βρίσκεται στην Αθήνα λόγω προσωπικών υποθέσεων και σε επικοινωνία που είχε με τον Καμπερίδη προγραμματίστηκε δια ζώσης επαφή ούτως ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

To Top