ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνάντηση με Μπράουν με στόχο την παραμονή του στον Άρη

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθούν οι επικεφαλής της ΚΑΕ Άρης με τον Κεν Μπράουν, με απώτερο στόχο την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα.

Μπορεί στον Άρη να τρέχουν τις εξελίξεις σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ από τον Δημήτρη Γουλιέλμο στον ΑΣ Άρης, όμως γίνονται κινήσεις και για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μία από αυτές τις κινήσεις είναι και η παραμονή ορισμένων παικτών από τη φετινή ομάδα. Ο Μπράουν αποτελεί έναν από αυτούς τους παίκτες που βρίσκονται στην υπό παραμονή λίστα και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Άρης συνεχίζει και κουβαλάει τα 7 ban της FIBA, που δεν του επιτρέπει να κάνει μεταγραφές παικτών των οποίων η «ελευθέρας» δεν είναι στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος πλέιμεϊκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία άφησε φεύγοντας λόγω κορωνοϊού. Με αφορμή την παρουσία του στην πόλη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» για να κλείσουν οι εκκρεμότητες από την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε αλλά και για να μπουν οι βάσεις για επέκταση συνεργασίας μαζί του.

To Top