ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βαζ: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, θα του λείψουν οι οπαδοί του, έχει κίνητρο ο ΟΦΗ”

Ο Ρικάρντο Βαζ, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο άδειο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το πως πέρασε την καραντίνα:

Δεν ήταν εύκολο, δεν ήταν μια συνηθισμένη κατάσταση. Προπονούμασταν μόνοι στο σπίτι. Εγώ έπαιζα playstation, έβλεπα netflix και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω.

Για το αν είχε συγγενείς στην Πορτογαλία:

Έχω τον πατέρα μου, τους αδερφούς μου, συγγενείς και φίλους στην Πορτογαλία, ενώ έχω την γυναίκα μου και το παιδί μου στην Ισπανία, αλλά είναι όλοι υγιείς.

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Άρη:

Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο. Περιμένουμε πολύ αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς δεν θα υπάρχει κόσμος που θα δημιουργεί αυτήν την καλή ατμόσφαιρα, εμείς όμως θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.

Για την απουσία του κόσμου:

Είναι πολύ διαφορετικό το να παίζεις χωρίς κόσμο. Στην Ελλάδα ειδικά ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, ενώ οι οπαδοί του Άρη πάντα κάνουν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Όμως όπως εστιάζουμε πάντα σε όσα συμβαίνουν στο γήπεδο αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα.

Για την κατάσταση του ΟΦΗ:

Είμαστε όλοι καλά. Είχαμε το πολύ ατυχές γεγονός με τον Τσιλιανίδη, αλλά οι υπόλοιποι είμαστε καλά.

Για το πως προσεγγίζουν τον αγώνα με τον Άρη:

Πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε στην προπόνηση. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε φάση, για κάθε γκολ. Να κάνουμε ότι κάνουμε μέχρι τώρα και σίγουρα καλά πράγματα θα συμβούν.

Για το αν ο ΟΦΗ έχει κίνητρο παρά το ότι έχει πετύχει τον στόχο του:

Έχουμε όσο κίνητρο όσο είχαμε και στο ξεκίνημα της σεζόν. Θέλουμε να παίξουμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε ότι κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Εκπροσωπούμε έναν σύλλογο και θέλουμε να το κάνουμε καλά. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια, τώρα θα παίξουμε με μεγάλες ομάδες και αυτό μας αρέσει.

Σίγουρα θα το διασκεδάσουμε αλλά πάνω από όλα θα είμαστε σοβαροί και θα τα δώσουμε όλα.

Για το ότι ο Άρης έχει δύο Πορτογάλους παίκτης, τον Ούκγο Σόουζα και τον Μπρούνο Γκάμα:

Δεν έχουμε επαφή, τους γνωρίζω από την Πορτογαλία βέβαια, είναι πολύ καλοί παίκτες. Με τον Μπρούνο Γκάμα είχαμε παίξει αντίπαλοι στην Ισπανία δύο φορές.

Για το ποιος κέρδισε στις “κόντρες” του με τον Γκάμα:

Δεν θυμάμαι για το πρώτο παιχνίδι, στο δεύτερο κέρδισε ο Γκάμα, αλλά η ομάδα του χρειαζόταν παραπάνω την νίκη.

Για την πρόταση του ΟΦΗ να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα:

Αυτή η πρόταση δείχνει ότι ο ΟΦΗ δουλεύει σωστά. Το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμος. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι και η κυβέρνηση χειρίστηκαν πολύ καλά το θέμα, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε με το 20% του κόσμου.

Εμείς φυσικά θέλουμε να παίξουμε με κόσμο

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Άρη:

Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι φυσικά εδώ λόγω της ποιότητας του, δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, έχει ποιότητα συνολικά ως ομάδα.

To Top