ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μειώσεις λόγω καραντίνας και μπόνους στην τελική ευθεία

Ο Άρης θέλει να κλείσει μέσα στο 48ωρο που διανύουμε το θέμα των οικονομικών σχέσεων με τους ποδοσφαιριστές. Μειώσεις λόγω καραντίνας και μπόνους μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ήδη το διήμερο που πέρασε έδωσε την ευκαιρία τόσο στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Άγγελο Χαριστέα, όσο και στον  οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο να πραγματοποιήσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους παίκτες προκειμένου να συζητήσουν για τις επικείμενες μειώσεις μισθών εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε οικονομικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Οι προτάσεις κατατέθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές αναμένεται μέσα στο τρέχον 48ωρο για να κάνουν την τελική επαφή για το ύψος της μείωσης των μισθών, αλλά και μια συμφωνία κοινά αποδεκτή, ούτως ώστε η ομάδα να μπει απερίσπαστη στους αγωνιστικούς της στόχους: την επιτυχημένη παρουσία στα πλέι οφ, αλλά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, μέχρι την κατάκτησή του.

Εξ΄αρχής, ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του είχαν αποφασίσει για το πως θα χειριστούν την συγκεκριμένη υπόθεση. Αναγνώριζαν πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος πέρα από τις μειώσεις (όπως γίνεται σε κάθε ομάδα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό), ωστόσο σκέφτηκαν μία εναλλακτική που θα άφηνε και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες. Με την επίτευξη των στόχων του ο Άρης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτομάτως οι παίκτες θα πάρουν πίσω με την μορφή μπόνους, όσα χρήματα θα μειωθούν από τα συμβόλαιά τους.

Ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα απ΄όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν, για να προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι παίκτες, ώστε μείνουν στο τέλος της σεζόν απόλυτα ικανοποιημένοι.

To Top