Το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του κόντρα στον Άρη, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Όρτα και Τσικίνιο να είναι στη διάθεσή του και είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής αν το επιτρέπουν οι συνθήκες του ματς.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το βασικό σχήμα, σε σχέση με αυτό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή, τόσο του Φραν Ναβάρο όσο και του Ζουλιάν Μπιανκόν.

Από εκεί και πέρα, θέση στην εντεκάδα διεκδικούν ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο Κίνι, ο Στεφάν Γιόβετιτς, ενώ επιστρέφει ο Παναγιώτης Ρέτσος που ήταν τιμωρημένος.

Επίσης, ο Καρβαλιάλ ίσως προχωρήσει σε αλλαγές και στη μεσαία γραμμή, καθώς υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Πασχαλάκης πρόκειται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Ρέτσος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να αγωνιστεί δίπλα στον Ντόη. Ο Ροντινέι θα είναι λογικά στην δεξιά πλευρά της άμυνας, με τους Κίνι και Ορτέγκα να διεκδικούν τη θέση στα αριστερά.

Ο Αργεντινός μπακ αγωνίστηκε για 120 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ισπανός δεν χρησιμοποιήθηκε. Από εκεί και πέρα, προβάδισμα για τον άξονα έχει η τριάδα Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Ζοάο Καρβάλιο, με τον Πορτογάλο να είναι πιο φρέσκος και να είναι επίσης υποψήφιος.

Ο Μασούρας και ο Φορτούνης αναμένεται να αγωνιστούν στα επιθετικά άκρα, με τον Γιόβετιτς στην κορυφή και τον Ναβάρο να προφυλάσσεται. Διαθέσιμοι είναι επίσης ο Ποντένσε, αλλά και ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

To Top