ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πλάνο για την επανεκκίνηση: Προπονήσεις ανά γκρουπ για τους ποδοσφαιριστές

Σε αναμονή της νέας τηλεδιάσκεψης είναι οι ομάδες της Super League για να αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα.

Αν και ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, οι ομάδες ευελπιστούν πως θα έχουν την δυνατότητα τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες να ξεκινήσουν τις προπονήσεις.

Όπως στο εξωτερικό, έτσι κι εδώ, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε γκρουπ από τις ομάδες και θα προπονούνται διαφορετικές ώρες, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός τους στα προπονητικά κέντρα. Όσον αφορά τον Άρη, έχει την άνεσή του σε αυτό, καθώς παίκτες μπορούν να προπονηθούν τόσο στα δύο γήπεδα του Νέου Ρυσίου, όσο και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το διάστημα που θα χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές για να αποκτήσουν μία καλή αγωνιστική κατάσταση είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, ενώ σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στα επίπεδα που ήταν πριν την διακοπή.

Ήδη οι ομάδες των οποίων οι ξένοι τους είχαν αναχωρήσει για το εξωτερικό, τους ενημέρωσαν να επιστρέψουν, ώστε ακολουθώντας και την περίοδο δύο εβδομάδων καραντίνας να γυρίσουν μετά στις προπονήσεις. Οι ξένοι του Άρη παρέμειναν όλοι στην Θεσσαλονίκη.

 

To Top