ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πλάνο Μαρκόπουλου για τους παίκτες εκτός ban και ο στόχος της άμεσης άφιξής τους στη Θεσσαλονίκη

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά σε παίκτες από την “ελεύθερη” αγορά, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πλέον ειλημμένη απόφαση από τη διοίκηση πως ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αυτός είναι και ο λόγος που οι κίτρινοι δεν ανανέωσαν τα συμβόλαια των περισσότερων ξένων και συναίνεσαν στην λύση των συμβολαίων των Δημήτρη Βεργίνη και Βασίλη Χρηστίδη, οι οποίοι θα παίζουν σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό (στην Α2) αντίστοιχα την επόμενη χρονιά.

Ο Μαρκόπουλος επί καθημερινής βάσης εξετάζει περιπτώσεις παικτών εκτός απαγορευτικού μεταγραφών. Αυτόν που ήθελε να πάρει από την Ελλάδα, τον έκανε δικό του και πρόκειται για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, στου οποίου την εμπειρία, την σκληράδα και την δυνατότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις ποντάρει.

Πλέον ο έμπειρος τεχνικός “ξεψαχνίζει” την αγορά, αμερικανική και ευρωπαϊκή, για να προχωρήσει η ΚΑΕ σε συμφωνίες. Στόχος του Μαρκόπουλου είναι να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να έρθουν οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν προπονήσεις, ακόμα κι αν τυπικά ακόμα δεν έχουν δικαίωμα, αφού δεν έχει αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

To Top