ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πλάνο της διοίκησης Λάσκαρη για τα διαρκείας – Γιατί θα κυκλοφορήσουν από 1η Σεπτεμβρίου

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν κάνει βεβιασμένες κινήσεις ούτε στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας. Η ΚΑΕ ενημέρωσε ανεπίσημα ότι τα διαρκείας θα κυκλοφορήσουν την 1η Σεπτεμβρίου και υπάρχει λόγος που δεν ξεκινάει άμεσα η διάθεσή τους, παρότι το ρόστερ έχει σχεδόν ετοιμαστεί και ο κόσμος είναι κάτι παραπάνω από “ζεστός” για να τρέξει στο Αλεξάνδρειο και να προμηθευτεί το εισιτήριό του. 

Το πλάνο του νέου ιδιοκτήτη περιλαμβάνει συγκεκριμένες χορηγικές συμφωνίες με εταιρείες, επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη, οι οποίες εκτός από έσοδα στην ΚΑΕ θα προσφέρουν και υπηρεσίες σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Εφόσον αυτές οι συμφωνίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, δεν θα ήταν δυνατόν να ανακοινωθεί η έναρξη διάθεσης των διαρκείας.

Επίσης, κρίθηκε ότι θα ήταν λάθος τάιμινγκ να βγουν τώρα τα διαρκείας, σε μια “νεκρή” περίοδος, όπου ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε διακοπές, ενώ είναι πιθανό αυτή η μικρή “καθυστέρηση” να οφείλεται και στο ότι υπάρχει ενδεχόμενο για να γίνει άλλη μία μεταγραφική κίνηση…

Πέρσι η ΚΑΕ είχε έσοδα από 2.000 εισιτήρια διαρκείας. Φέτος όλα δείχνουν πως αυτό το νούμερο θα αυξηθεί και θα αποτελέσει και νέο ρεκόρ για το μπάσκετ των κίτρινων.

To Top