ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο του Ένινγκ, οι σίγουροι και το δίλημμα στην άμυνα…

Πρώτο ντέρμπι στην Ελλάδα για τον Μίχαελ Ένινγκ που μετά από μία περίοδο προσαρμογής μπαίνει πλέον στα… δύσκολα, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός κόουτς έχει απολογισμό μέχρι στιγμής στον πάγκο του Άρη τρεις νίκες και μία ισοπαλία και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελε να βιώσει την πρώτη του ήττα.

Αυτός είναι και ο λόγος που στον σημερινό αγώνα θα προσπαθήσει να τον κερδίσει και εφόσον δεν μπορέσει, τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

Γνωρίζει καλά τις σημαντικές απουσίες της ΑΕΚ και θέλει να τις εκμεταλλευτεί προκειμένου η ομάδα του να φύγει με το “τρίποντο” από το ΟΑΚΑ, γι αυτό δεν θα κλειστεί στην άμυνα, θα διεκδικήσει με τον δικό του τρόπο τη νίκη και εφόσον διαπιστώσει ότι δεν μπορεί τότε και μόνο θα κοιτάξει να διαφυλάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Κάτω από τα γκολπόστ του Άρη θα είναι ο νεαρός Τσιλιγγίρης μετά την αποβολή του Έμαν, με τον Κουέστα εν τέλει στον πάγκο, παρότι ανέτοιμος να αγωνιστεί.

Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Βέλεθ, έχοντας στο πλευρό του τον Ροζ, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Κόρχουτ και δεξιά αντί του Σούντγκρεν, ένας εκ των Σάσα ή Σόουζα. Αυτό είναι και το δίλημμα του Μίχαελ Ένινγκ για το αρχικό σχήμα.

Αν επιλέξει τον Βραζιλιάνο για το δεξί άκρο της άμυνας, τότε στη μεσαία γραμμή θα παίξουν μαζί οι Ματίγια και Αμπού Μπα, με τον δεύτερο να τον αντικαθιστά. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παίξει ο Σόουζα μπακ, για να μην αλλάξει το δίδυμο Σάσα-Ματίγια στα χαφ, σε ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό ματς.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε με τους Γκάμα πίσω του και Ντιγκινί-Φετφατζίδη στα δύο άκρα. Μία από τις τρεις αυτές θέσεις πίσω από τον φορ περιοχής διεκδικούσε όλη την εβδομάδα με αρκετές πιθανότητες ο Μαντσίνι αν και δύσκολα εν τέλει να υπάρξει κάποια αλλαγή…

 

To Top