ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το πλήθος των μηνυμάτων για το κενό της Ελσας Παπαδόπουλου…

Η Έλσα Παπαδοπούλου, η μακριοβότερη υπάλληλος στην ιστορία της ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή της από την ομάδα, έπειτα από 33 χρόνια.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε αρκετές συγκινητικές αντιδράσεις ανθρώπων, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, που η “ψυχή” των γραφείων της ΚΑΕ υπηρέτησε την ομάδα και τα σχόλια τους αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση της πολύ μεγάλης προσφοράς της, αλλά και του εξαιρετικού της χαρακτήρα.

Η Έλσα ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε στην καθημερινότητα του μπασκετικού Άρη.

Αυτές τις περίπου τρεισήμισι δεκαετίες, συνεργάστηκε με δεκάδες ανθρώπους και πολλοί απ’ αυτούς τοποθετήθηκαν στη σελίδα της στο Facebook, έχοντας να πουν μόνο καλά λόγια γι’ αυτήν.

Από χθες το μεσημέρι που έκανε την σχετική ανάρτηση δέχθηκε πλήθος τηλεφωνημάτων και φυσικά μηνυμάτων από παλιούς και νυν παράγοντες, προπονητές, παίκτες, πρώην συνεργάτες και ανθρώπους, με τους οποίους είχε αν όχι καθημερινή, πολύ συχνή επαφή.

Η Έλσα Παπαδοπούλου απολάμβανε της εκτίμησης όλων των ανθρώπων του χώρου και στη διαδρομή της στον χώρο δημιούργησε δεκάδες φιλίες. Το κενό που αφήνει είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο… Μακάρι η απόφασή της να μην είναι οριστική και αμετάκλητη.

Για την ιστορία, το πλέον μακροβιότερο στέλεχος της ΚΑΕ Άρης είναι ο Γιάννης Νικητάκης, που βρίσκεται στην ομάδα από τον Ιούλιο του 1999.

To Top