ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτή είναι η έγγραφη πρόταση από τους τέσσερις επιχειρηματίες για τον Άρη

Ο Νίκος Αρβανιτίδης μαζί με τους Τσοχαταρίδη, Ανθουλάκη και Νάτση συνθέτουν την μία από τις τέσσερις τάσεις που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Ακολουθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος που κατέθεσαν σήμερα στον Ερασιτέχνη:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και σεβαστά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.

Με την παρούσα ενυπόγραφη αίτηση δήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, εμείς οι ενδιαφερόμενοι ως ομάδα.

1. Τσοχαταρίδης Χαράλαμπος του Στυλιανού

2. Ανθουλάκης Δημήτριος

3. Νάτσης Δημήτριος

4. Νικόλαος Αρβανιτίδης

Σας δηλώνουμε υπεύθυνα τα κάτωθι,

1. Την πρόθεση μας να αναλάβουμε ως αρμόδιοι υπεύθυνοι το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ, δηλαδή την ποδοσφαιρική ομάδα που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία (για όποια κατηγορία αυτή αγωνιστεί την επόμενη χρονιά), με σκοπό την άμεση άνοδο και επαναφορά της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Να καλύψουμε πλήρως το όποιο ποσό απαιτείται για τον σκοπό αυτό στο ακέραιο.

2. Να αναλάβουμε πλήρως όλα τα απαιτούμενα έξοδα και να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες διεργασίες για την ίδρυση της νέας Π.Α.Ε., αν και εφόσον η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο άμεσο μέλλον ανέβει κατηγορία και αναβαθμιστεί σε αυτήν της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Συμπεριλαμβανομένου και του αρχικού οικονομικού κεφαλαίου ίδρυσης της εταιρίας.

3. Να παραλάβουμε την συνέχιση της εκκαθάρισης της υφιστάμενης Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων και των όποιων οικονομικών δαπανών προκύψουν κατά την εξέλιξη της, εφόσον η ποδοσφαιρική ομάδα είναι στην διαχείριση ή την ιδιοκτησία μας.

4. Επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε τις λεπτομέρειες της επενδυτικής μας πρότασης στο σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης του Α.Σ. ΑΡΗΣ, όποτε αυτή συγκληθεί (σύμφωνα πάντα με την δέσμευση του προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα με την λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας και άσχετα αν αυτή την στιγμή τυπικά και ουσιαστικά έχει λήξει και η σεζόν) και αφού γίνει διαβούλευση σε πιθανά ζητήματα, σε περίπτωση που αυτή γίνει αποδεκτή στο σύνολο της, να τύχει της έγκρισης του σώματος.

5. Επιθυμία μας είναι να διασφαλιστούν όλες οι επιμέρους συμφωνίες αμοιβαία, τόσο για εμάς προσωπικά, όσο και για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, για την σίγουρη επιτυχία του επενδυτικού σχεδίου και την άμεση υλοποίηση του».

To Top