ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πλαφόν του Άρη για “Φέτφα” και τα “θέλω” του ίδιου…

Τις τελευταίες μέρες έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του Άρη νέα πρόταση για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη και πάλι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την οποία οι “κιτρινόμαυροι” αρνήθηκαν.

Όπως έκανε γνωστό ο Άρης, δεν προτίθεται να συζητήσει πώληση του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού με ποσό κάτω από τα 2.000.000 ευρώ.

Η τελευταία χρονικά πρόταση φημολογείται πως έγινε από την Αλ Ουάσλ (ύψους 1.500.000 ευρώ), η οποία… ακολούθησε την Αλ Ουάχντα, που τον περασμένο Ιανουάριο κατάθεσε πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ.

Βέβαια, τότε, ο Άρης την αρνήθηκε, καθώς συνυπολόγισε το μεταγραφικό ban, την μη δυνατότητα αντικατάστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά φυσικά και τα “θέλω” του ίδιου.

Ο 29χρονος εξτρέμ είχε μεταφέρει στους ιθύνοντες του Άρη πως δεν επιθυμούσε εκείνη την περίοδο ενδεχόμενη πώλησή του, καθώς αγωνιστικά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ μέσω των “κιτρινόμαυρων” είχε καταφέρει να βρει και πάλι θέση στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας.

Εκτοτε, φυσικά, μεσολάβησε η πανδημία του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας; Εάν θελήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο από εδώ και στο εξής, ως προς τις οικονομικές απολαβές του, μακριά από την Ελλάδα, σε αυτές τις χώρες είναι πολύ πιθανό να το έχει, συγκριτικά με κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που δεν είναι στην πρώτη ταχύτητα.

Ο ίδιος ο “Φέτφα” δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλύτερο από το ελληνικό, εφόσον κάποια ομάδα ενδιαφερθεί γι αυτόν. Όπως έγινε πρόσφατα από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, παρότι το φημολογούμενο ενδιαφέρον δεν έγινε ποτέ επίσημο.

Τα δεδομένα στην περίπτωσή του είναι ξεκάθαρα. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Άρη για έναν ακόμα χρόνο, είτε θα επιλέξει να παρατείνει την παραμονή του στους “κιτρινόμαυρους” για να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση μελλοντικά, είτε θα συμβιβαστεί με αυτές που έχει στα χέρια του ή θα έχει μέσα στο καλοκαίρι. Βασική προϋπόθεση, φυσικά, να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Άρης που κοστολογεί ενδεχόμενη πώλησή του με ποσά άνω των 2.000.000 ευρώ.

 

To Top