Το πολύτιμο “κεφάλαιο” Πουλίδο για τον Άρη! Χωρίς νίκη η ομάδα πέρσι χωρίς αυτόν στην 11αδα!

Ο Ρούμπεν Πουλίδο επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, συμφώνησε σε όλα με τη νέα διοίκηση όσον αφορά τις (οικονομικής φύσεως) βελτιώσεις του συμβολαίου του και ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το πόσο απαραίτητος ήταν πέρσι αποδεικνύεται από το γεγονός πως στα 10 παιχνίδια που απουσίασε, ο Άρης δεν πέτυχε νίκη!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν απο τους πολυτιμότερους παίκτες του Άρη. Σχήμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς πως οι κίτρινοι είχαν από τις χειρότερες άμυνες του περσινού πρωταθλήματος… Κι όμως ο Πουλίδο ήταν αυτός που ως επί το πλείστον κράτησε την άμυνα του Άρη, πολλές φορές καλύπτοντας και λάθη συμπαικτών του.

Η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Ναι μεν ο Πουλίδο είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος, 34 στα 35 πια, όμως είναι παρών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όχι όπως πέρσι που άργησε πολύ να μπει και ταλαιπωρήθηκε – κυρίως εξαιτίας αυτού του γεγονότος – με τραυματισμούς.

Η παρουσία του στην άμυνα είναι μια εγγύηση, προσδίδει μια ασφάλεια. Ο Πουλίδο απουσίασε πέρσι από το 1/3 του πρωταθλήματος. Έχασε 10 αγώνες εκ των οποίων ο Άρης δεν κέρδισε κανέναν και είχε έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες…

Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ

1η Πανιώνιος – Άρης 1-0

2η Άρης – ΟΦΗ 0-0

10η Λεβαδειακός – Άρης 2-1

11η Άρης – ΠΑΣ 1-2

12η Πανθρακικός – Άρης 4-0

13η Άρης – Ατρόμητος 1-1

14η Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1

19η Κέρκυρα – Άρης 2-2

21η Πλατανιάς – Άρης 2-0

26η ΠΑΣ – Άρης 2-0

 

To Top