Το Πουέρτο Ρίκο αποσύρει τη φανέλα του Ορτίθ!

Την ύψιστη τιμή που μπορεί να δεχθεί κάποιος παίκτης θα βιώσει ο κορυφαίος Πορτορικανός καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών και πρώην παίκτης του Άρη, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ την προσεχή Κυριακή.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η ομοσπονδία μπάσκετ του Πουέρτο Ρίκο πήρε δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις. Καταρχήν ενέκρινε να προτείνει την είσοδο του Ορτίθ στο Hall Of Fame της FIBA και επίσης στον αγώνα της Κυριακής με το Μεξικό για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο 4, με την οποία ο πρώην σέντερ του Άρη αγωνίστηκε σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες (1988 Σεούλ, 1992 Μπαρτσελόνα, 1996 Ατλάντα, 2004 Αθήνα) και σε πέντε Μουντομπάσκετ (1986 Ισπανία, 1990 Αργεντινή, 1994 Καναδάς, 1998 Αθήνα, 2002 Ιντιανάπολις).

“Όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει ο Πικουλίν. Είναι πολύ σημαντικό που θα το ζήσουμε αυτό που θα γίνει την Κυριακή. Πρέπει όλοι να είναι εδώ για να το γιορτάσουμε”, είπε ο Τζέι Τζέιμ Μπαρέα, πλέι μέικερ των Μάβερικς, ενώ ο πρώην συμπαίκτης του Ορτίθ, Έντι Κασιάνο πρόσθεσε: “Είναι ο μέγιστος! Ο καλύτερος όλων των εποχών. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο”.

Ο Ορτίθ ήταν βασικό στέλεχος του Άρη στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1997, που ολοκληρώθηκε με το έπος της Προύσας.

To Top