ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “πράσινο φως” από το ΓΕΜΗ, που “ανοίγει” τον δρόμο στον Άρη και η εγρήγορση για την ύποπτη στάση της ΕΕΑ…

Με επιστολή του το Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα το Γενικό Μητρώο επιχειρήσεων, απέστειλαν έγγραφο 30 σελίδων προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αναφορικά με το θέμα των υπό εκκαθάριση ΠΑΕ-ΚΑΕ.

Σε αυτήν, είναι ξεκάθαρη η στάση του ΓΕ.ΜΗ. που χαρακτηρίζει απόφαση δίχως νομική υπόσταση, αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, να μην επιτρέπει τη σύσταση δεύτερης ΠΑΕ σε ένα σωματείο, το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την εκκαθάρισή του!

Χαρακτηριστικά, αναφέρει:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μας ζήτησε πρόσφατα λίστα με όλες τις ΑΕΕ των οποίων η εκκαθάριση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και μας διαβίβασε την από 3/2/2016 απόφασή της με την οποία μας γνωρίζει ότι το ίδιο αθλητικό σωματείο, λόγω ανόδου κατηγορίας, με παράλληλη ύπαρξη εταιρίας υπό εκκαθάριση, δεν μπορεί να συστήσει νέα ΠΑΕ-ΚΑΕ, ανακαλώντας όλες τις προγενέστερες αποφάσεις της, χωρίς να υπάρχει νομικό σκεπτικό στη ληφθείσα απόφαση και στη μεταβολή της αρχικής θέσης της, παρά τις απόψεις της υπηρεσίας μας”.

Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο, πως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ένα ακόμα σημαντικό χαρτί στα χέρια τους, στην προσπάθεια που κάνουν να επιτύχουν την δικαίωση. Η στάση ορισμένων μελών της Επιτροπής υπήρξε και εξακολουθεί να παραμένει ύποπτη και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται το θέμα του Άρη, όταν σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, αρνούνται να δώσουν μία προφανή εξήγηση για το τι συνέβη και ξαφνικά από εκεί που μοίραζαν άδειες σε… όποιον μιλάει ελληνικά, ξαφνικά επιχείρησαν μεγαλοπρεπέστατη… κυβίστηση. Μήπως ο Άρης, ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος κι ας μην το παραδέχονται;

Το σίγουρο είναι, ότι υπάρχει ακόμα δρόμος, ωστόσο αυτή τη φορά οι άνθρωποι του Άρη, μπορούν εάν βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση να μην επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει με την τύχη και τα όνειρα, όλων των φιλάθλων της ομάδας.

To Top