Το προβάδισμα του Λάρσον και το ερώτημα για τον Σουηδό…

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα στερηθεί από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Λαμία τον Μπράουν Ιντέγε που αποβλήθηκε στο ΟΑΚΑ και μοιραία όλη την εβδομάδα υπήρχε το ερώτημα για το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όλα δείχνουν πως στην κορυφή της επίθεσης του Άρη την Κυριακή κόντρα στην Λαμία θα αγωνιστεί ο σκόρερ του ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική, Ντάνιελ Λάρσον.

Ο Σουηδός έχει περάσει το “τεστ” για την συγκεκριμένη θέση με επιτυχία και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Γερμανό κόουτς.

Αυτό που απασχολεί, όμως, είναι αν είναι σε θέση ο έμπειρος επιθετικός να βγάλει 90λεπτο. Φέτος στο πρωτάθλημα έρχεται μόνο από τον πάγκο και το περισσότερο που έχει αγωνιστεί είναι 32 λεπτά, στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και κόντρα στον Βόλο, την 2η αγωνιστική!

Έχει παίξει από το ξεκίνημα του αγώνα, μόνο κόντρα σε ΑΕΛ Λεμεσού και Μόλντε. Στα δύο ματς των επαναληπτικών για τα προκριματικά του Europa League, δίχως όμως να ολοκληρώσει κάποιο από αυτά.

Tις τελευταίες μέρες το βάρος έχει πέσει στον 32χρονο φορ που προετοιμάζεται κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι μία σημαντική για τον ίδιο ευκαιρία να μονιμοποιήσει την θέση του στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

 

To Top