ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το προβάδισμα του Σίλβα, οι λύσεις του ίδιου από τον πάγκο και οι διεκδικητές της θέσης… (videos)

Ένα από τα διλλήματα που αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος, για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αφορά την θέση του δεξιού εξτρέμ.

Ο Σιαντέ Σίλβα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης, με το γκολ που πέτυχε και την ασίστ που έδωσε, όμως, το οξύμωρο στην περίπτωση του Πορτογάλου, είναι πως από τον πάγκο δίνει περισσότερες λύσεις, απ΄ότι βασικός.

Από τα 22 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει παίξει φέτος ο Σάντε Σίλβα,  στα 13 έχει περάσει ως αλλαγή και στα υπόλοιπα 9 ήταν βασικός. Τα στατιστικά του για φέτος γράφουν 4 γκολ και 3 ασίστ και το αξιοσημείωτο είναι πως όλα αυτά τα έχει πετύχει όταν έρχεται από… τον πάγκο!

Ο Μαντσίνι δεν ήταν καλός όσο αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς, ο Ματέο Γκαρσία έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και έχει μείνει πίσω, ενώ ο Μπρούνο βοηθάει επίσης περισσότερο ως αλλαγή, έχοντας συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο ματς, όταν μπαίνει στον αγώνα, κατά την διάρκειά του.

Ο 52χρονος προπονητής, αναμένεται να πάρει σήμερα την τελική του απόφαση, ωστόσο, όλα δείχνουν πως βασικός θα είναι ο Σίλβα, ως επιβράβευση της εμφάνισής του, την προηγούμενη Κυριακή.

 

To Top