ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το προφίλ του πρώτου αντιπάλου του Άρη για το νέο έτος

Στο δρόμο του Άρη προς την επιστροφή του στη φυσική του θέση, πρώτος αντίπαλος για το νέο έτος τίθεται ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Τους δύο σημερινούς αντιπάλους, τους χωρίζει μία διαφορά εννέα βαθμών, καθώς παρότι οι «κοκκινόμαυροι» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο την άνοδο, τα πέντε ισόπαλα αποτελέσματα, τους έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής, έξι βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση.

Αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να προκαλεί εφησυχασμό στον Άρη, που πρέπει να στοχεύσει στην 8η φετινή του νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και γιατί όχι αν του το επιτρέψουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τους διώκτες του.

Αρχικός στόχος του Άρη θα είναι να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, προκειμένου να απλουστεύει την υπόθεση νίκη στην πορεία του αγώνα, διασφαλίζοντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα, έχοντας απέναντί του, μία επίθεση που δεν χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματικότητά της, κάτι που μαρτυρούν και τα μόλις εννέα τέρματα που πέτυχε η ομάδα της Καλαμαριάς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

To Top