Το προφίλ του Ρεθύμνου… με τα μάτια του Άρη

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (30/11, 16:15, ΕΡΤPLAY3) το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», για την 9η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ανάλυση της ΚΑΕ:

Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τον ίδιο απολογισμό με τους «κίτρινους», 2 νίκες και 6 ήττες. Και οι δυο νίκες έχουν επιτευχθεί στην έδρα της, απέναντι στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Το Ρέθυμνο διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (δέχεται 72,9 πόντους μ.ο.) και τη χειρότερη επίθεση (σκοράρει 64 πόντους μ.ο.).

Πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» και δεύτερος στην Α1, αλλά και καλύτερος παίκτης του μέχρι τώρα, είναι ο Conner Frankamp (24, 1,85), ο οποίος πετυχαίνει 18,3 πόντους, ενώ μοιράζει 3,9 ασίστ, κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ο Αμερικανός guard είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης των Κρητικών, με 141 βαθμούς και πέμπτος στη σχετική στατιστική κατηγορία στη Basket League. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου (24, 1,97) σκοράρει 10,6 πόντους. Ο Lamond Murray Jr. (25, 1,96) μετράει 6,6 πόντους και ο Ramon Harris (31, 2,03), ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον ΑΡΗ, έχει 6,3 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος ριμπάουντερ της ομάδας.

Ο Toarlyn Fitzpatrick επιστρέφει ως αντίπαλος της ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17.

Προπονητής του Ρεθύμνου είναι ο 43χρονος Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο και μετά την εξασφάλιση της παραμονής, ανανέωσε τη συνεργασία του για τη φετινή σεζόν.

To Top