Το προφορικό “ναι” από την λίγκα έγινε… (ύπουλο) άκυρο από την ΕΠΟ για τα δελτία!

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα των δελτίων των νεομεταγραφηθέντων παικτών του Άρη. Το αρχικό “ναι” της Σούπερ λίγκας στους κίτρινους για την έκδοση των δελτίων βρήκε… τοίχο στην ΕΠΟ!

Οι άνθρωποι του Άρη κατέθεσαν την φορολογική ενημερότητα και πήραν τη διαβεβαίωση της Σούπερ λίγκας, ότι οι πέντε παίκτες των κίτρινων θα αγωνιστούν κανονικά με την Καλλονή. Γι αυτό και υπήρξε ενημέρωση από την Αθήνα για το “χάπι εντ” της υπόθεσης. Όμως λογάριαζαν χωρίς την… Ομοσπονδία!

Η ΕΠΟ όμως αρνήθηκε να εκδώσει τα δελτία, μέχρι πριν από λίγο, μια και η υπάλληλος που ανέλαβε την υπόθεση, προέβαλλε αντιρρήσεις σχετικά με την διαδικασία, ενώ δεν δέχθηκε ότι έχει ισχύ η “προσωρινή φορολογική ενημερότητα”, εξοργίζοντας τους ανθρώπους του Άρη!

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι όλες οι μεταγραφές των κίτρινων τον τελευταίο χρόνο εγκρίνονταν με προσωρινή φορολογική ενημερότητα!

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο στο ξενοδοχείο της αποστολής, όπου ο Σούλης Παπαδόπουλος τη γνωστοποίησε στους παίκτες. Οι Γουναρίδης, Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης και Καμινιώτης είναι μαζί με την αποστολή στο λεωφορείο που κατευθύνεται στο ΟΑΚΑ και εκτός απροόπτου δεν θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν  στο παιχνίδι με τον Καλλονή.

Άνθρωπος του Άρη βρίσκεται μέχρι τώρα στην ΕΠΟ, προκειμένου να εξαντληθούν και οι τελευταίες πιθανότητες για να ξεπεραστεί η προκλητική, όπως εξελίσσεται άρνηση για την έκδοση των δελτίων, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες πια!

To Top