ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πρόβλημα στο γόνατο έχει πάει πίσω τον Ντουκουρέ

Δύο μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την τελευταία φορά που ο Σέικ Ντουκουρέ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη. Ήταν στο ισόπαλο 1-1 με την Κηφισιά, όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά, παίρνοντας το μερίδιο της ευθύνης του.

Πέρασαν πέντε ματς και ο Ιβοριανός δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής. Αυτό φυσικά δεν οφείλεται μόνο στην εμφάνιση που πραγματοποίησε με την ομάδα των Βορείων Προαστίων αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το γόνατό του. Ένα πρόβλημα το οποίο τον έχει πάει πίσω και κανείς δεν γνωρίζει αν μπορεί να σταθεί και εμπόδιο για την παρουσία του στον Άρη.

Ο 31χρονος χαφ ακόμα και όταν ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό ήταν εκτός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να διαφοροποιήσει τα πλάνα του.

Ήδη άρχισαν διάφορα σενάρια που θέλουν τον Ντουκουρέ να μην συνεχίζει στον Άρη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι κιτρινόμαυροι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να κάνουν μια κίνηση και στη θέση “6” για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή το επόμενο καλοκαίρι.

To Top