“Το πρόγραμμα που έχει στηθεί είναι ένα μεγάλο στοίχημα, δεν περισσεύει κανείς”

O operation manager της ΚΑΕ Άρης, Παρασκευάς Μουρατίδης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας αλλά και σε άλλα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τα φιλικά του Άρη: «Πρώτα από όλα ξεκινάει ο Άρης με δύο παίκτες που δεν έχουν μπει στο παρκέ. Ο Χαντ και ο Σαρικόπουλος δεν έχουν μπει ακόμη σε μία ομάδα που δεν περισσεύει κανείς. Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και εντός και εκτός παρκέ. Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα φανεί. Είναι νωρίς για συμπεράσματα και να ξέρουμε πως θα αντιδράσει αυτή η ομάδα σε 26 αγωνιστικές, αλλά σε κάθε αγώνα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για το τουρνουά στην Γερμανία: «Είναι τουρνουά καθαρά Ευρωλίγκας. Είναι μεγάλη τιμή για τον Άρη και έχει μόνο να πάρει κέρδη. Οι παίκτες θα δουν τους αντιπάλους συναθλητές τους και θα πάρουν χρήσιμες εμπειρίες για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Ειδικά για τους νεαρούς τα οφέλη θα είναι τεράστια. Θα είναι πολύ δυνατό τεστ ελπίζω να γυρίσουν όλοι με υγεία και να μην έχουν προβλήματα».

Για τους νεαρούς: «Όλα τα παιδιά προσπαθούν και αργά η γρήγορα ο καθένας θα μπορέσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Η ομάδα είναι ευχαριστημένη από όλα τα παιδιά που προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλα τα παιδιά όπως καταλάβατε και από την περσινή προσπάθεια θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος με τα δύο τρία νέα παιδιά».

Για τον Σαρικόπουλο και τον Χαντ: «Όλοι περιμένουμε την επιστροφή τους στην ομάδα. Αλλά νομίζω και οι δύο θέλουν τον χρόνο τους. Πρέπει να είναι γεροί στην υγεία για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Αν δεν δούμε τους παίκτες μέσα στην προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες κανένας δεν μπορεί να πει για το επίπεδο ετοιμότητας».

Για την ΚΑΕ:«Η ομάδα θέλει βοήθεια. Δεν περισσεύει κανείς. Αυτό το πρόγραμμα που έχει στηθεί στο αγωνιστικό θέλει την στήριξη του οικονομικού και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και όλοι οι Αρειανοί θα πρέπει να βοηθήσουν».

To Top