Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη, πέντε φιλικά πριν το πρώτο επίσημο

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη που θα θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου και θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Στις 21-22/8 θα γίνουν οι αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις των παικτών, παράλληλα με τον κλινικό ορθοπεδικό έλεγχο. Στις 25 του μήνα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» και στις 28-29/8 οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το πρώτο φετινό φιλικό του ΑΡΗ, με αντίπαλο τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Στις 9/9 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ και στις 13/9 τη Λουκόιλ Ακαντέμικ. Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο «Nick Galis Hall», κεκλεισμένων των θυρών.

Στις 20-21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το «Nick Galis Cup», με τη συμμετοχή του ΑΡΗ, του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπάνβιτ. Ένα τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης, σε ένα διήμερο – γιορτή προς τιμήν του θρύλου του ΑΡΗ, ο οποίος επέστρεψε ως σύμβουλος και «πρεσβευτής» στην προσπάθεια που γίνεται για ανασυγκρότηση, στην ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε.

Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 25/8”.

To Top