Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Μουντιάλ!

Μετά την πρόκριση και της Αγλίας τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών του Μουντιάλ είναι πλέον γνωστά!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι διεκδικητές της κορυφής είναι πλέον οχτώ. Μετά την χιτσκοκική πρόκριση της Αγγλίας έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 6/6 (17:00) : Ουρουγουάη – Γαλλία (Νίζνι Νόβγκοροντ)

Παρασκευή 6/6 (21:00): Βραζιλία – Βέλγιο (Καζάν)

Σάββατο 7/6 (17:00): Σουηδία – Αγγλία (Σαμάρα)

Σάββατο 7/6 (21:00): Ρωσία – Κροατία (Σότσι)

Οι νικητές των δύο πρώτων προημιτελικών θα σχηματίσουν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού και οι νικητές των δύο τελευταίων, αυτό του δεύτερου ημιτελικού.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Μουντιάλ

Τέσσερις ομάδες από την Ευρώπη και τέσσερις από την Αμερική συνθέτουν την 8άδα του Μουντιάλ 2014. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών.

Βραζιλία, Κολομβία, Αργεντινή και Κόστα Ρίκα οι 4 ομάδες από την Αμερική και Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία οι 4 από την Ευρώπη που συνθέτουν την 8άδα του Μουντιάλ 2014.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που και οι 8 πρώτοι των ομίλων πήραν την πρόκριση, ενώ υπάρχει ένα ευρωπαϊκό… ντέρμπι, ένα αμερικανικό και δύο… μικτά ζευγάρια.

Οι νικητές των ζευγαριών της Παρασκευής παίζουν αντίπαλοι στον πρώτο ημιτελικό και οι νικητές των ζευγαριών του Σαββάτου παίζουν μεταξύ στους στον άλλο ημιτελικό.

Τα ματς των “8”:

 

Παρασκευή (04/07)

Γαλλία – Γερμανία (19:00)

Βραζιλία – Κολομβία (23:00)

 

Σάββατο (05/07)

Αργεντινή – Βέλγιο (19:00)

Ολλανδία – Κόστα Ρίκα (23:00)

To Top