ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πρώτο Άρης-ΠΑΟΚ για Καστρίτη και Τολιόπουλο

Γιάννης Καστρίτης και Βασίλης Τολιόπουλος θα συμμετέχουν σήμερα για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αμφότεροι δεν ήταν μέλη του Άρη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τον κόουτς Καστρίτη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» σχεδόν δύο μήνες μετά τον αγώνα της Πυλαίας, στις 17 Δεκεμβρίου.

Και ο Βασίλης Τολιόπουλος περιμένει πως και πως το σημερινό ντέρμπι. Ο 22χρονος γκαρντ αποκτήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου και στο σημερινό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος, σε αντίθεση με τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν προπονητής της Κύμης στο κλειστό της Πυλαίας.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα νέο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου. Αυτός είναι ο Τζόντρε Τζέφερσον, ο οποίος αποκτήθηκε στις 20 Ιανουαρίου για να καλύψει το κενό στη θέση του σέντερ.

Αντίθετα δύο παίκτες άφησαν τον ΠΑΟΚ και δε θα παίξουν στο δεύτερο φετινό Άρης-ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Γιανίκ Μορέιρα και Γιάννη Αθηναίου, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα στις 4 και 22 Ιανουαρίου αντίστοιχα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

To Top