ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πρώτο βήμα έγινε! Tα υπόλοιπα 5 μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ…

Ο ορισμός του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ στη χθεσινή γενική συνέλευση, στο 1.200.000 ευρώ, ουσιαστικά αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την ίδρυση της Α.Ε. Για να μπορέσει ο σύλλογος να ολοκληρώσει την διαδικασία και να αγωνιστεί δίχως προβλήματα στη Φούτμπολ Λιγκ, απαιτούνται ακόμα 5 βήματα, εξίσου σημαντικά το ένα με το άλλο.

Αναλυτικά:

1.H δημιουργία καταστατικού. Διαδικασία σύντομη χρονικά, που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τα πέντε μέλη της επιτροπής, Κουσουνάδης, Χατζής, Αγραφιώτης, Ορφανίδης και Μαστροθύμιου.

2. Καταβολή χρημάτων. 15 μέρες θα έχει στη διάθεσή του, ο Θοδωρής Καρυπίδης, μόλις ανοίξει ο λογαριασμός για να βάλει το 1,2 εκ. ευρώ που δεσμεύτηκε, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με τους ανθρώπους του Άρη α υπολογίζουν γύρω στα τέλη Ιουνίου.

3. Εγγραφή στο ΓΕΜΗ. Όπως τόνισε στη χθεσινή συνέλευση, ο Χρήστος Γρόλλιος, αν όλα πάνε καλά, αρχές Ιουλίου, η νέα ΠΑΕ θα είναι έτοιμοι. Επόμενη βήμα το ΓΕΜΗ, το οποίο και θα κρίνει την έγγραφή της νέας εταιρίας στα μητρώα, την ίδια ώρα που υφίσταται η παλιά αλλά χωρίς να έχει αθλητική χρήση.

4. Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επί της ουσίας θα ελέγξει τα χρήματα που μπήκαν και κάλυψαν το μετοχικό κεφάλαιο, ώστε να δώσει την έγκριση.

5. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η ΕΠΟ είναι ο τελευταίος “σκόπελος” και η αρμόδια αρχή που θα αποφασίσει τελευταία για τη συμμετοχή του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

To Top