ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρώτο “δείγμα” από Γκάλινατ και Ντε Σόουζα και ο “σύμμαχος” χρόνος

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα πραγματοποίησαν χθες (17/09) το ανεπίσημο ντεμπούτο τους απέναντι στον Κολοσσό, δείχνοντας ότι θα είναι δύο από τους παίκτες, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Άρης τη νέα σεζόν.

Για τον Αμερικανό γκαρντ είναι λίγο-πολύ γνωστό τι μπορεί να προσφέρει, καθώς υπάρχει το δείγμα της περυσινής σεζόν με τη φανέλα της Καρδίτσας. Σίγουρα ο Άρης αποτελεί γι’ αυτόν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του, που θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, όπως το EuroCup, όμως κατέθεσε ορισμένα από τα διαπιστευτήρια του, ως σκόρερ στο παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου.

Πέτυχε 16 πόντους, χωρίς να πάρει πολλές προσπάθειες και είναι σίγουρο ότι μόλις εγκλιματιστεί πλήρως θα είναι ένα από τα όπλα του Γιάννη Καστρίτη.

Όσο για τον Ανγκολέζο σέντερ προσθέτει δύναμη και όγκο στη ρακέτα και είναι αρκετά ικανός, εκτός από την άμυνα και στο επιθετικό κομμάτι. Οι ψηλοί του Κολοσσού τον αισθάνθηκαν και στις δύο πλευρές του γηπέδου κι αν προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο, είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και για τον 24χρονο πρώην παίκτη της Ροάν…

To Top