Χωρίς κατηγορία

Το πρώτο διπλό στο δρόμο για τη Βραζιλία

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Εθνική την προσπάθειά της να βρεθεί το καλοκαίρι του 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Τα γκολ των Σπυρόπουλου στο 57’ και Γκέκα στο 69’ ανέτρεψαν εκείνο του Τσάουνα από το σημείο του πέναλτι στο 42’ κι έφεραν τη νίκη με 2-1. .

Εξαιρετική παρουσία από Σπυρόπουλο, Φορτούνη, Μανιάτη, ενώ όσο αγωνίστηκε ο Σαμαράς έδωσε πνοή σε μια ομάδα που στο δεύτερο μέρος δεν είδε κανέναν της παίκτη να υστερεί σε απόδοση.

Πλέον την Τρίτη απέναντι στη Λιθουανία στο Καραϊσκάκη ψάχνει τη νίκη που θα δείξει σε όλους πως είναι το φαβορί  του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης (79’ Χολέμπας), Μήτρογλου (46’ Σαμαράς, 69’ Νίνης), Γκέκας.

Στον πάγκο: Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Αθανασιάδης.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνις, Κλάβα, Γκορκς, Κριάουκλις, Λάιζανς, Ιβανόφς, Φερτόφς (75’ Βερπακόφσκις), Τσάουνα (79’ Μάλινς), Βισνακόφς (75’ Ρούτγκινς), Λουκιανόφς, Ρούντνιεφς.

To Top