ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πρώτο φιλικό του φετινού Άρη στον… ναό! (photostory)

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Άρη στο Παλέ δεν είχε τρομερό θέαμα, αλλά σαφώς είχε πολλή ουσία για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του. Σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη στιγμή που τα καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ εμφανίστηκαν στα κιτρινόμαυρα μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Το κουπόνι του Σαββάτου είναι γεμάτο ευκαιρίες για ταμείο! Στη σέντρα και η SuperLeague, με το Foxbet.gr να σας προσφέρει αναλυτικά ρεπορτάζ και εκτιμήσεις για όλες τις αναμετρήσεις!

Δείτε στιγμιότυπα από την χθεσινή αναμέτρηση με τον φακό του Παύλου Μακρίδη (megapress.gr) όπως τα ανήρτησε η ΚΑΕ στην σελίδα της στο facebook.

aris_apollon_filiko_marble_proponisi aris_apollon_filiko_laskaris_komninos aris_apollon_filiko_flionis_kavvadas_xanthopoulos_zaras_simtsak aris_apollon_filiko_priftis aris_apollon_filiko_simtsak aris_apollon_filiko_poulianitis aris_apollon_filiko_mourtos aris_apollon_filiko_jenkins aris_apollon_filiko_xanthopoulos aris_apollon_filiko_flionis aris_apollon_filiko_texniko_team aris_apollon_filiko_zaras aris_apollon_filiko_cummings aris_apollon_filiko_buckner aris_apollon_filiko_tsairelis aris_apollon_filiko_kavvadas

 

To Top