Το πρώτο χρυσό μετάλλιο!

To πρώτο της χρυσό μετάλλιο και μάλιστα σε αγώνα πρωταθλήματος, πανηγυρίζει η νεοσύστατη ποδηλατική ομάδα του Άρη μετά από την νίκη του Λευτέρη Γεωργαλά στο τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας masters.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

GeorgalasH νίκη του Λευτέρη Γεωργαλά ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης, καθώς ήταν μόλις η πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο αθλητής του Άρη τέθηκε επικεφαλής στην κατηγορία του από την αρχή του αγώνα μην αφήνοντας περιθώρια στους έμπειρους αντιπάλους του να αντιδράσουν.

Ο αγώνας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜΑΘ έγινε σε μια από τις δυσκολότερες διαδρομές των τελευταίων ετών στο δάσος του Σέιχ Σου και συμμετείχαν σε αυτόν συνολικά 70 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.
 
Οι πρώτοι έξι της κατηγορίας Masters 40-49 ήταν οι εξής:

 Θέση  Ονοματεπώνυμο     Σύλλογος      Χρόνος
 
1        ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ   Α.Σ.ΑΡΗΣ                 01:22:13
2        ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ ΜΙΛΤΟΣ           Π.Α.Ο.Κ.                   01:25:34
3        ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ         Π.Ο.ΒΕΛΟΣ              01:28:26
4        ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ            Α.Σ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ 01:33:12
5        ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ        Π.Ο.ΒΕΛΟΣ               01:45:05
6        ΣΑΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ           01:50:00

 Στους λίγους μήνες λειτουργίας του ποδηλατικού τμήματος ο Άργ Θεσσαλονίκης βάζει τις βάσεις για την δημιουργία μίας ισχυρής ποδηλατικής ομάδας στο μέλλον με προπονήσεις για παιδιά δημοτικού.

Οι προπονήσεις του τμήματος γίνονται στο πάρκο της Ν. Ελβετίας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 4.30μμ, ενώ παράλληλα λειτουργεί και το εκδρομικό τμήμα ενηλίκων με προπονήσεις στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου αλλά και ποδηλατικές εκδρομές σε επιλεγμένους προορισμούς. Χορηγός της ποδηλατικής ομάδας είναι τα ποδήλατα GIANT και τα καταστήματα ποδηλάτων ΘΕΟΤΟΚΗΣ.
 
Πληροφορίες για το ποδηλατικό τμήμα στο 6941446610 από τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Θωμά Μήττα.

 

To Top